top of page

Ateriapalvelun menu

 

Henkilöstöravintolat Pasi Joronen Ky

Kaikulantie 79, Hartola

​​

Kuljetettulounas Viikko 16

Ma 14.4.

Kirkasta kalakeittoa M,G
Juustoinen kinkkuperunavuoka L,G
Jälkiruoka ja salaattia

Ti 15.4.

Porkkanasosekeittoa L,G
Nakkikastiketta L,G
Jälkiruoka ja salaattia

Ke 16.4.

Porokeittoa L,G
Persikkabroilerikastiketta L,G
Jälkiruoka ja salaattia

To 17.4.

Kukkakaalikeittoa L,G
Jauhelihasipulipihvit L,G
Jälkiruoka ja salaattia

Pe 18.4.

Mandariinibroilerikeittoa M,G
Smetana uunikalaa L,G
Jälkiruoka ja salaattia

La 19.4.

Jauhelihapastakeittoa L,G
Bearnaise kananpoikaa L,G
Jälkiruoka ja salaattia

Su 20.4.

Kahden kalankeittoa L,G
Savulammaspaistia L,G
Jälkiruoka ja salaattia

Keittolounas 10.60€ ja lämminruoka 11.90€ sis. ruuan,
salaatin, jälkiruuan ja kuljetuksen taajama-alueella.

Menu saatavilla myös paperisena ateriapalvelumme asiakkaille.

pasijoronen_kruunulogo_valko.png

Kun maha ratkaisee...
Lounasruokaa ja cateringia
Hartolan seudulla.

bottom of page