Ateriapalvelun menu

Menu saatavilla myös paperisena ateriapalvelumme asiakkaille. Menu löytyy myös facebooksivuiltamme.

Kuljetettulounas Viikko 42

Ma 12.10

Jauhelihakeittoa M,G

Silakkalaatikkoa L,G

Jälkiruoka ja salaattia

Ti 13.10.

Maa-artisokkakeittoa L,G

Possustroganoff L,G

Jälkiruoka ja salaattia

Ke 14.10.

Kipparin kalakeittoa L,G

Kalifornian broileria L,G

Jälkiruoka ja salaattia

To 15.10.

Palsternakkakeittoa L,G

Sein säläkettä venäläiseen tapaan L,G

Jälkiruoka ja salaattia

Pe 16.10.

Hunajainen kalkkunakeittoa L,G

Pyttipannua M,G

Jälkiruoka ja salaattia

La 17.10.

Paahdettua juuressosekeittoa L,G

Broileriwokkia

Jälkiruoka ja salaattia

Su 18.10.

Lohikeittoa L,G

Possun uunipaistia L,G

Jälkiruoka ja salaattia

 

Keittolounas 7.00€ ja Lämminruoka 8.00€ sis. ruuan, salaatin, jälkiruuan ja kuljetuksen taajama-alueella.

M=maidoton, L=laktoositon, G=gluteeniton
Nauta ja porsas Suomi, Broileri Eu/Suomi

Kun maha ratkaisee...
Lounasruokaa ja cateringia
Hartolan seudulla.

Puhelin 050 431 6503 / Pasi Joronen

info@pasijoronen.fi

Kaikulantie 79

19600 Hartola

Take away-lounas mukaan

Tilaukset päivää, paria aikaisemmin.

Soittamalla tai viestillä 050 4316 503,
sähköpostilla info(a)pasijoronen.fi,
whatsApp:lla
Maksu käteinen, lasku, MobilePay, Edenred, Pivo....

Ma 12.10.

Jauhelihakeittoa M,G

Silakkalaatikkoa L,G

Salaattia

Ti 13.10.

Maa-artisokkakeittoa L,G

Possustroganoff L,G

Salaattia

Ke 14.10.

Kipparin kalakeittoa L,G

Kalifornian broileria L,G

Salaattia

To 15.10.

Palsternakkakeittoa L,G

Sein seläkettä venäläiseen tapaan L,G

Salaattia

Pe 16.10.

Hunajaista kalkkunakeittoa L,G

Pyttipannua M,G

Salaattia

La 17.10.

Paahdettua juuressosekeittoa L,G

Broileriwokkia M,G

Salaattia

Su 18.10.

Lohikeittoa L,G

Possun uunipaistia L,G

Salaattia

​​

Keitto ja salaatti 8,00€, Annosruoka ja salaatti 9,00€

  • Facebook

takaisin ylös