Ateriapalvelun menu
Henkilöstöravintolat Pasi Joronen Ky
Kaikulantie 79, Hartola
Kuljetettulounas Viikko 16
Ma 14.4.
Kirkasta kalakeittoa M,G
Juustoinen kinkkuperunavuoka L,G
Jälkiruoka ja salaattia
Ti 15.4.
Porkkanasosekeittoa L,G
Nakkikastiketta L,G
Jälkiruoka ja salaattia
Ke 16.4.
Porokeittoa L,G
Persikkabroilerikastiketta L,G
Jälkiruoka ja salaattia
To 17.4.
Kukkakaalikeittoa L,G
Jauhelihasipulipihvit L,G
Jälkiruoka ja salaattia
Pe 18.4.
Mandariinibroilerikeittoa M,G
Smetana uunikalaa L,G
Jälkiruoka ja salaattia
La 19.4.
Jauhelihapastakeittoa L,G
Bearnaise kananpoikaa L,G
Jälkiruoka ja salaattia
Su 20.4.
Kahden kalankeittoa L,G
Savulammaspaistia L,G
Jälkiruoka ja salaattia
Keittolounas 10.60€ ja lämminruoka 11.90€ sis. ruuan,
salaatin, jälkiruuan ja kuljetuksen taajama-alueella.
Menu saatavilla myös paperisena ateriapalvelumme asiakkaille.
